Aldrig att jag renoverar på egen hand

Lättare renoveringar och sådant går superbra att göra på egen hand. Jovisst, det var i alla fall vad jag fick höra. Det är inga problem, det klarar du. Kanske om jag vore händig och visst vad jag gjorde. Men när man är som jag, inte ens kan slå i en spik utan att slå hammaren på tummen, så är inte renoverar det lättaste att göra. När man står och stirrar på en vägg utan någon som helst aning vad jag ska göra med den.

Jag försökte inte ens själv, vet att jag inte skulle lyckas. Blev istället så att jag ringde till de på D&K Services byggföretag i Nacka för att prata med dem. Känner att det borde bli bra, inte helt säker på om det blir det eller inte, men kan ju chansa på det ändå.

Pratade med de på D&K Service i Nacka ett bra tag innan de började bygga. För jag visste att jag ville renovera och göra om men hade inte någon klar bild av exakt hur jag ville ha det eller vad som var möjligt att göra och inte. Vi gjorde lite olika skisser, satt och målade och jag såg vad jag tyckte om och inte och sen hade vi till sist en färdig skiss som de kunde använda som mall för bygget.

Så åkte hantverkarna tillbaka till sitt kontor i Nacka och återkom efter några dagar för att börja med själva bygget. Hade hantverkare från byggföretaget över hos oss två veckor då de gjorde om hela hallen och även slog ner en vägg för att ge den där mer öppna planlösningen som jag nu trivs hur bra med som helst.

Du gillar kanske också...