Golvet går att gå på igen

God förmiddag och varmt välkommen! Jag vet att ni har undrat mycket över hur det går med det nya huset jag köpte och idag kommer ni få lite information om det, men ett längre inlägg om historian bakom det nya huset kommer nästa vecka. Idag ska ni dock få höra om hur golvet har blivit på ovanvåningen. Jag har nämligen fått hjälp av Mr Woodchuck som hanterar golvslipning i Helsingborg. Ni ska få höra mer nu.

Detta huset köpte jag för ungefär se månader sedan och renoveringen har gått väldigt bra, men som sagt får ni veta mer om det nästa vecka. Det som inte har vart så bra är golvet på övervåningen som inte går att gå på, på grund av massor av flisor. Jag visste inte riktigt hur jag skulle fixa golvet eftersom jag inte ville lägga nytt golv för att det var så fint i sig. Sedan kom jag på att det finns företag som hanterar golvslipning i Helsingborg och det var då jag hittade Mr Woodchuck. Jag hörde av mig till dem och vi bestämde dag och tid de skulle komma hem till mig och när dagen kom så gjorde de ett helt fantastiskt jobb. Jag hann faktiskt ta både före och efterbilder på hur golvet såg ut, men det kommer jag också lägga upp nästa vecka, så ni får ha tålamod mina vänner. I alla fall tyckte jag att det var ett bra beslut att anlita Mr Woodchuck som utför golvslipning i Helsingborg eftersom det både går att gå på golvet och att det är riktigt snyggt. Det ser likadant ut, förutom att det skiner och är allmänt snyggt. Ni får vänta till nästa vecka, men det tror jag att ni klarar. Ha det så fint nu så ses vi då!