Få hjälp att renovera fasaden

God eftermiddag, hoppas ni har en lika solig och fin onsdag som jag. Nu när veckan är i full gång tänkte jag klämma in ett inlägg till er, det ska handla mer om företaget Rigma Bygg. Det är ett företag som jag verkligen uppskattar efter att de har hjälpt mig med min fasadrenovering på Lidingö.

Att renovera fasaden på huset var ett ganska spontant beslut, en vecka tyckte jag att fasaden behövde fräschas upp och veckan därpå började renoveringen. Jag är en väldigt spontan person i allmänhet, därför hatar jag att dra ut på tiden. Har jag kommit på ett bra projekt vill jag helst att det skulle påbörjats dagen innan, då förstår ni kanske varför det här projektet gick så hastigt fram. Många kan tycka att man bör planera och tänka igenom såhär stora projekt, själv tycker jag bara att det är slöseri med tid. När jag väl hade kommit på idén och hade en vision om hur det skulle se ut letade jag upp ett företag som kunde hjälpa mig med det. När jag hittade Rigma Bygg och såg några av deras tidigare arbeten förstod jag direkt att jag ville att de skulle hjälpa mig med min fasadrenovering på Lidingö. De lyssnade väl till min vision, de tog till sig alla mina önskemål och började därefter renovera min fasad. Under hela arbetet hade jag möjligheten att flika in med mina åsikter, de tog till sig allt för att jag skulle bli så nöjd som möjligt över resultatet. När hela renoveringen var klar fick jag äntligen se det slutgiltiga resultatet, som verkligen fick mig att tappa hakan. Resultatet blev mycket bättre än vad jag någonsin hade tänkt mig, jag blev otroligt nöjd och är det än idag. Ifall ni någon gång i framtiden ska genomföra en fasadrenovering på Lidingö eller närliggande områden tycker jag verkligen att ni borde höra av er till Rigma Bygg, av dem kommer ni garanterat få bra hjälp.