Golvläggarna ska äntligen komma hit

Äntligen ska vi ta tag i det här med att byta ut golvet i vardagsrummet. Det är inte det att det är fult men det är väldigt slitet och vi har pratat mycket om att ta lite ljusare trä och tänkte att istället för att först lägga pengar på att golvläggare ska slipa parketten och sen återkomma efter ett år för att ta bort det och lägga nytt golv känns väldigt onödigt.

Vi har pratat med de på Stockholms Golv & Måleri AB och de ska komma över till oss nästa vecka för att kolla närmare på golvet för att sen kunna ge oss en offert. För vi vill inte bestämma oss helt innan vi vet vad det kommer att kosta. Vet inte vilka sorters priser de på Stockholms Golv & Måleri AB har riktigt heller, men vet att de ska vara väldigt bra. Har hört mycket gott om deras golvläggare och tänker att när man hör mycket positivt från olika håll från opartiska källor så känns det som att det är sant.

Får väl se vad vi tycker om golvläggarna när de kommer hit och vad vi får för känsla av dem. För jag tycker verkligen att det är viktigt att gå på den känsla som man får när man träffar på några och pratar med dem. Vissa bryr sig inte alls om det och andra går i stort sett bara på känsla, det är så olika.