Betonggolv och golvavjämning

Det är snyggt med betonggolv men det är samtidigt väldigt hårt så det är inte alls vidare skönt att stå på. Det är inte så bra för lederna, fötterna och knäna heller. Vill du ändå ha det och att det ska vara snyggt, gör då en golvavjämning så att det åtminstone är platt och snyggt och slippa det gärna efteråt också för ännu bättre och snyggare resultat.

Det viktiga om du har ett betonggolv, utöver att du tar hand om det med golvavjämning, eller inte göra det själv men att du låter Södra Sveriges Golvarbete AB i Lund göra det åt dig är att du har på dig varma och mjuka strumpor eller gärna tofflor när du går inomhus på dem. För även om du inte känner av det i början så sliter det hårda underlaget på dina leder och du kommer att bli väldigt mycket sämre i dem med tiden om du inte ser till att göra någonting åt det, vilket du kan göra genom tofflor så att du får någonting som dämpar det hårda mellan foten och golvet.

Södra Sveriges Golvarbete AB i Lund specialiserar sig inom bygg och renovering och det är väl det företag som jag personligen skulle välja att vända mig till om jag hade ett betonggolv. Eller för den delen om jag skulle få för mig att skaffa ett betonggolv istället för trägolven som vi har nu, i exempelvis hallen eller tvättstugan. Då skulle det kanske bli aktuellt med golvavjämning.